Следва

Trend Report: Egg-yolk yellow

Летните ритуали в последната на Леон и Лим за Kenzo

inspired by summer rituals...

Runway преди 4 години

Повече шоу, отколкото дефиле... въпреки че определено има за какво да се хванем в последната колекция на Умберто Леон и Карол Лим като креативно дуо начело на Kenzo.

Естетиката на марката, някога синоним на джунглата, animal принта и азиатски референции, напоследък се изкриви все по-еклектично, до кича и cool-а на калифорнийското възпитание на дизайнерите.

Този път визиите са вдъхновени от летните ритуали: "събирания от всякакъв вид, ликуване, романтичен хедонизъм, хипи сватби и всичко в едно", или поне това пише в бележите по дефилето на Леон и Лим.

Спортни силуети, ярки цветове, приключенско съчетаване на принтове и огромни обеми правят впечатление в колекция, побираща в себе си мъжки и дамски креации, която не успя да направи фурор като за последно.

Убедете се сами в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Dior, манифест в жълто и фуксия

Runway преди 1 ден

„Аз не съм само съпруга, майка или дъщеря. Аз съм жена” - фразата бе част от фантастичната сценография на последното шоу на Диор от миналата вечер, а на огромните екрани се манифестираха и част от останалите вярвания на Мария Грация Кюри, креативен директор на модната къща