Следва

Trend Report: Egg-yolk yellow

Летните ритуали в последната на Леон и Лим за Kenzo

inspired by summer rituals...

Runway преди 4 години

Повече шоу, отколкото дефиле... въпреки че определено има за какво да се хванем в последната колекция на Умберто Леон и Карол Лим като креативно дуо начело на Kenzo.

Естетиката на марката, някога синоним на джунглата, animal принта и азиатски референции, напоследък се изкриви все по-еклектично, до кича и cool-а на калифорнийското възпитание на дизайнерите.

Този път визиите са вдъхновени от летните ритуали: "събирания от всякакъв вид, ликуване, романтичен хедонизъм, хипи сватби и всичко в едно", или поне това пише в бележите по дефилето на Леон и Лим.

Спортни силуети, ярки цветове, приключенско съчетаване на принтове и огромни обеми правят впечатление в колекция, побираща в себе си мъжки и дамски креации, която не успя да направи фурор като за последно.

Убедете се сами в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Hermès

Runway преди 1 месец

Не очакваме удивителни ефекти от колекциите на Hermès, но винаги се ентусиазираме от начина, по който Надеж Ване-Цибулски (Nadège Wane-Cybulski) ръководи женския отдел на топ марката в продължение на седем славни години. Концепцията й по традиция се опира на тихия лукс, който просто нежно и с едва доловим жест променя цвета, формата и структурата си