Следва

5 велики от Далчев: Любов, Съдба, Балконът, Кон и Неочакван дъжд

Нов дизайн с повече диаманти: Меган промени годежния си пръстен

Самият принц Хари работи върху създаването на бижуто на херцогинята, но сега пръстенът изглежда различен...

Celebrities преди 4 години

В началото на юни херцогинята на Съсекс дебютира на първия си кралски ангажимент след раждането на първото си дете. Нейното Височество се появява на парада Trooping the Colour в стилна тъмна визия на Givenchy, а на пръста й се мъдреше ново бижу - така нареченият "пръстен на вечността", подарък от Хари по повод годишнината от сватбата им.


Няколко седмици по-късно, обаче, обръщаме специално внимание на годежния пръстен на Меган, който вече изглежда по различен начин. Оказва се, че херцогинята е променила дизайна на бижуто, украсено от жълто злато, голям диамант от Ботсвана и два по-малки диаманта от колекцията на принцеса Даяна.




И въпреки, че принц Хари лично е проектирал годежния аксесоар, то сега дизайнът на бижуто е друг: вместо лента от жълто злато, пръстенът вече е изцяло инкрустиран с мънички диаманти, които образуват едно цяло.


Все пак любовта на Меган към изящните бижута е добре позната и е възможно дизайнът на пръстена да е променен поради желанието на Нейно височество да създаде най-хармоничния набор от три пръстена: годежно бижу, сватбена халка от уелско злато и "пръстен на вечността".

More Celebrities