Следва

Nous t'aimons, Simon! Честити десет, Jacquemus!

The Fashion Awards: Наоми Кембъл става "Модна икона"

another award...

All fashion преди 4 години

49-годишната Наоми Кембъл е един от най-емблематичните супермодели в света: тя участва във фотосесиите за най-популярните списания и в дефилетата на емблематични модни дизайнери. Затова и никак не е изненадващо, че звездата ще получи награда за приноса си към модната индустрия.

Наоми ще бъде удостоена с титлата „Модна икона” на тържествената церемония на The Fashion Awards 2019 в Royal Albert Hall в Лондон. на 2 декември.

Новината за поредната награда на Кембъл бе обявена вчера на гала вечер в хотел Ritz от Британския моден съвет и неговия изпълнителен директор Каролин Ръш.


Със статуетката за Fashion Icon, Британското модно консулство признава на Наоми невероятния принос към модната индустрия, както и нейната световно известна кариера като супермодел и филантропската й работа с благотворителни организации, и невероятните усилия за по-разнообразно и равномерно бъдеще, особено в Африка.

"Това е специална чест за мен, тъй като идва от родината ми. А и най-вече, защото награда е от хората от моята сфера на дейност, които ми гласуваха доверие - нещо, което означава много. Толкова съм развълнувана и поласкана, че ще получа награда на тържествена церемония. След повече от 30 години работа в модната индустрия и пътуване по света за мен е толкова важно да се върна в Лондон, за да получа такова признание.", каза развълнуваната Кембъл.

More All fashion