Следва

WIN IT! И сме млади, млади, млади, с боядисани коси!

Колко е важно да бъдеш естествен?

is this even real life?

Celebrities преди 4 години

Знаем, че новината вече е стара колкото света и въпреки че се опитахме да я пропуснем, то не успяхме. Все пак седмици наред всички говорят за новия нос на певицата Преслава.


Самата Петя не крие, че е взела решението да легне под ножа /за втори път/ и определено се гордее с резултатите от козметичната корекция, която я превърна в абсолютно нов човек, неразпознаваем от мнозина.




Феновете на изпълнителката категорично не одобряват новата й визия, сравнявайки я с Галена /да си признаем и ние вече не може да ги различим, особено в профил/ и Майкъл Джексън. Въпреки че Преслава се опита да ги "затапи" с повече и повече селфита, в крайна сметка под натиска на хейтърските коментари изтри Instagram профила си.


Всъщност, малкото си чипо носле Преси дължи на доктор Мирза Фират, турски гений в ринопластиката, който се хвали със сериозните визуални корекции, които е "причинил" на клиентите си. Пластичният хирург дори публикува и кадри от операцията на певицата, показвайки разликата Преди/След.

Иначе, ние не отричаме леките козметични корекции, все пак всеки има право на избор, но се питаме къде е граница между минималната промяна и това да се превърнеш в напълно нов човек, какъвто е и случаят на Преслава? Да или Не за новия нос на певицата? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за новия нос на Преслава?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.