Следва

Хората говорят: За скандалния клип на младата съпруга на Венсан Касел

WIN IT! И сме млади, млади, млади, с боядисани коси!

Вее утринна прохлада
В моето лице -
Аз съм млада, млада, млада
С огнено сърце.

All About Life преди 4 години

Започваме с първото четиристишие от Амазонка на Багряна - на обичаната, отричаната, вечната Багряна - в името на обожаваната, боядисаната, третираната коса! За последната, по презумпция полагаме неимоверни усилия, особено пък през лятото - поддръжка на цвета, матиране, подстригване, оформяне, серум, маска, балсам, кристали... всяка боядисана "амазонка" знае за какво иде реч. Днес, с Phyto, ви отменяме в едно от основните направления в грижата - измиването. Подаряваме един на брой шампоан за боядисана коса от серията PHYTOCOLOR, чиято уникална по рода си формула се разработва с помощта на екстракт от храст Тара, слънчогледови кълнове, които умело защитават цвета, и екстракт от хибискус за допълнителен блясък. В резултат от редовната му употреба, цветът е подсилен, а косата сияе с неповторима лъскавина.

Както обещахме, отменяме ви в тази фаза от грижата - подаряваме PHYTOCOLOR Care шампоан на най-голямата късметлийка сред всички последвали нас и @phytoparisbg, харесали поста със снимката в Instagram, пожелателно отбелязали ни в стори и коментирали (в чест на яркия поетически талант на Елисавета Багряна, отразяващ богатия емоционален и духовен свят на страстната, непримиримата, уязвимата, търсещата и горда личност, на всеотдайната и бореща се за щастието си жена) с любим багрянин стих-два-три. Играем ця-я-ял уикенд (28-30 юни), а в понеделник с удоволствие ще четем записките ви на тема "Багряна". Успех!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.