Следва

Ваканцията на известните: Синът на Джон Бон Джоуви в Хърватия

Хората говорят: За скандалния клип на младата съпруга на Венсан Касел

too much?!?!?!

Celebrities преди 4 години

В края на април 22-годишната Тина Кунаки за първи път стана майка, дарявайки с дъщеря Венсан Касел.


По време на бременността си, моделът засне куп фотосесии, както музикален видео клип, който видя бял свят вчера вечерта.

Заедно с Кунаки в клипа Too Hot на Pink Noise взима участие и британският оувърсайз модел Моли Констебъл. Сюжетът видеото е една идея скандален и странен, не само защото има халюциногенни жаби, и е дело на 38-годишния френски режисьор Ким Шапирон.

Too Hot е първият сингъл от Pink Noise, музикален проект, експериментиращ с техно и танцова музика, а дебютният им албум е в процес на създаване.

Да си признаем на нас видеото с бременната Тина ни идва една идея прекалено, но очевидно 52-годишният й съпруг Венсан не мисли така. Актьорът вече промотира изявата на любимата си из социалните мрежи.



А, вие какво ще кажете? Прекалено скандален ли е музикалният клип с бременната Кунаки или не чак толкова? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви клипа на бременната Тина?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.