Следва

Розовото на Бриджит или жълтото на Мелания?

Да или Не: Златната сламка на Tiffany & Co.

life in plastic it's NOT fantastic...
 

All fashion преди 4 години

Известната марка бижута не остана настрана от тенденцията за съзнателно потребление и обяви война на пластмасовите коктейлни тръбички.

Вместо това дизайнерите на марката предлагат използването на златна сламка. Разбира се, произведени от Tiffany & Co. Всъщност, аксесоарът може да бъде намерен в три варианта: покрит с жълто или розово злато, а "по-опростената" версия е изработена от чисто сребро. Позлатените сламки струват 350 долара, а сребърните струват - 250.


Не, че е обичайният аксесоар към летния коктейл, но благодарени на усукания си връх, сламката прилича повече на бижу, отколкото на устройство за пиене.

Иначе, феновете признават, че макар и златен дизайнът на Tiffany & Co. наистина е полезна инициатива. Обикновените пластмасови сламки са опасни, защото не могат да бъдат рециклирани и биват запратени в Океана, превръщайки се в опасност за обитателите му.

А и нека признаем: подобна сламка ще изглежда много впечатляващо в чаша (естествено за многократна употреба) с любимата ни/ви напитка, нали? Вие как мислите? Допада ли ви златното бижу на Tiffany & Co.? Отговорите очакваме в анкетата долу>>>


Анкета

Допада ли ви златното бижу на Tiffany & Co.?

More All fashion