Lunchtime shopping: 5 бранда бански с големи размери

Lunchtime shopping: 5 бранда бански с големи размери

summer vibes...

Ако, както почти всяко лято, не ти е стигнало времето /обикновено от началото на май, когато тръгнем боси, докъм началото на юли, когато вече неизбежно сме на плаж/, да се вкараш в желания размер бански, а и знаеш от личен опит, че добрите марки за бански костюми обикновено приключват номерацията си до L, а понякога и до М размер, ти трябва кратък летен наръчник за брандовете, които шият големи бански, като при това го правят добре.

Ето с кои творения е повече от достойно и приятно да се излегнем на плажа това лято, ако не сме миниатюрни:

Lido
Романтичното име на бранда идва от архипелага Лидо, който отделя Венецианската лагуна от Адриатика. Островът е считан за един от най-старите европейски курорти. Естетиката и философията на бранда обаче са изпреварили онова време - Lido предлага красиво плажно облекло за съвременни градски мацки - интелектуалки. Дизайнът е над времето, функционален и рационален, т.е. грамотно обличащ и подчертаващ фигурата. Банските се правят в Италия от еко ликра.

Рюшчета и психеделични принтове при Lido няма да намерим, банските са в истинския смисъл на думата минималистични. Затова и размерите L и XL са скроени перфектно и стоят добре на тялото. Пазаруваме Lido от официалния им сайт или от Ssense. Цените стартират от 168 евро.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.