Следва

Четиво в четвъртък: "ХАШТАГ" на Ремигиуш Мруз

Ицо Хазарта ще журира в новия сезон на "България търси талант"

Хитовият рапър Ицо Хазарта ще бъде жури на новия сезон на "България търси талант" по bTV

Movies & TV преди 4 години

За втори път Ицо ще коментира и оценява уникалните качества на стотиците таланти, които ще се качат на най-голямата шоу сцена в страната. Авторът на албума "Неправилен рап", който взриви меломаните през май с пилотния си сингъл "Браво", ще се придържа към автентичния си градски, критичен и модерен поглед към богатата палитра от човешки способности. "Съвременният поет" ще използва отличния си арсенал от хумор и сатира, за да усмихне и развълнува зрителите на bTV със своя прочит на невижданите способности на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.


Припомняме литературния прочит върху "Браво", както и, че Христо e част от селекцията от 24-ма живи интелектуалци на View Sofia.


"Мислех си кое е по-трудно – да оценяваш или да бъдеш оценяван. Но съм много оптимистичен за това, което ще видим ние и зрителите, защото този сезон ще бъде различен", коментира той. 

"Има таланти, които дори не съм си представял, че може да съществуват. Лесно е да оценяваш, когато видиш нещо оригинално, представено с увереност. Много е трудно, когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя".

More Movies & TV