Следва

#BaguetteFriendsForever: Ема + Аманда за Fendi

Уличният стил на звездите: Всички в карго

street style...

All fashion преди 4 години

Модата е циклична, факт. И всеки път всяко ново е добре забравено старо. Доскоро бяха, че и в този момент са, най-модното нещо 90-те години на миналия век. След тях обаче, по цикличния закон, на преден план изпълзява чарът на 2000-те, с тяхната естетика и характерни елементи. Един от тях - безподобно удобен - е вещ, която обожаваме или карго-панталонът!

Тенденцията се зададе приблизително от есента, добива солидни размери сега, през лятото и смеем да приемем, че ще се задържи и през есенно-зимния сезон като минимум. В подкрепа на това ни усещане излизат:

Джиджи Хадид, на разходка, в бежови панталони и пъстра овърсайз тениска плюс бели кецове.

Луси Хейл, крачейки из Лос Анджелис, също носи този тип панталони, в маслено зелено, и съчетани с бели кецки и бял потник.

На финала, не по маловажност, се нарежда иконата на стила от цитираните вече 90-те и 2000-те - Дженифър Анистън, която, за записа на Jimmy Kimmel Live в Калифорния преди няколко дни се появява в бели панталони-карго, допълнени от базова тениска и черно сако с навити ръкави. Небрежния, много приятен и шик тоалет, Джен довършва с черни ботуши на висок тънък ток, чантичка Chanel, удачно подбрани бижута, бял колан и очила с тъмно стъкло с прозирна рамка. Ами, #хубавоe!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.