Хората говорят: Редно ли е Дейвид да целува Харпър така?

Хората говорят: Редно ли е Дейвид да целува Харпър така?

daddy's little girl...

44-годишният Дейвид Бекъм многократно се е сблъсквал с атаките на недоброжелатели за публичните целувки със седемгодишната си дъщеря Харпър. Но екс футболистът очевидно не вижда нищо лошо в тази проява на нежност и продължава да целува дъщерята пред всички. Така вчера бившият играч на Англия отново принуди обществеността да поспори на същата тема.

Дейвид и Харпър присъстваха на мача за Световната купа при жените между Англия и Норвегия, който се проведе във френския град Хавър. Фотографите, разбира се, моментално забелязаха Бекъм сред гостите и така успяха да уловят момент на целувката между спортиста и дъщеря му.


За изненада, този път повечето потребители из интернет подкрепиха Бекъм и не само не го осъдиха, но напротив, одобриха милия родителски жест.

"Той много обича дъщеря си! Вярвам, че е нужно повече мъже да бъдат толкова нежни с децата си", "Аз съм на 68 години и все още целувам дъщеря си по устните. Не виждам никакъв проблем в това" и "Каква прекрасна, чиста, сладка целувка с дъщеря! Няма нищо по-хубаво и красиво от любовта на родителите към децата им", са само част от коментарите на хората.

Анкета

Притеснява ли ви целувката на Харпър и Дейвид?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.