Седмичен ХОРОСКОП - 01.07 - 07.07

Astro преди 4 години

ОВЕН ‪21.03 – 20.04‬

Ако сте родени под знака на Овен, в началото на юли ще бъдете изненадани от новини или документ, който ще определи плановете ви за този месец.
Възможно е да получавате парични средства или забавени документи, пратки и пр.

Тази седмица ще се радвате на новини, срещи или разговори с приятели от близко и далеч.
Възможни са нови познанства или неочаквани срещи. Определено няма да търсите такова нещо и те ще се случат съвсем естествено.

Тази седмица ще се ангажирате с плащането на забавени битови или банкови сметки или ще имате ангажименти с други финансови документи.

Като цяло, чисто финансово, седмицата ще бъде от полза за вас, но действията ви ще бъдат свързани с вече започнали събития и с тяхното изпълнение.

През тези седем дни ще разгледате различни идеи и планове и ще се стремите да изпълнявате ежедневни задачи без забавяне. Причината за това ще бъде осъзнаването на тяхното значение и сроковете за тяхното изпълнение.

Тази седмица някои от вас ще очакват разработването на правно или съдебно дело.

Жените на Овен ще бъдат оптимисти и позитивни за събитията през идната седмица. Уверени сте в действията и решенията си и няма да сте склонни да губите времето си с незначителни неща.

Мъжете са склонни да действат прибързано - искате нещата да се случват с максимална скорост, а търпението ви често ще бъде изпитвано. 

Хороскоп

Още от Astro