Следва

Trend Report: Шапките на Пролет/Лято 2019-та

Кой е новият на Kenzo?

new era...

All fashion преди 4 години

Фелипе Оливейра Батиста е новият креативен директор на Kenzo. Официално той встъпи в длъжност днес - на 1 юли, заменяйки основателите на концептуалния магазин и марката Opening Ceremony - Умберто Леон и Карол Лим.

Иначе, португалецът работи за Lacoste близо осем години, преди да напусне миналия май. Преди това 44-годишният дизайнер е работил върху собствената си марка, Max Mara, Christophe Lemaire и Cerruti.

Дебютната колекция на Фелипе за Kenzo ще бъде показа през февруари 2020-та година. Той ще отговаря не само за колекциите на марката, но и за комуникационните дейности и специалните проекти.

Интересен избор, бихме казали, имайки предвид предишната естетика, с която е работил Батиста и добре познатите отличителни белези на марката Kenzo.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.