Кратък наръчник на перфектната мъжка брада

Кратък наръчник на перфектната мъжка брада

за перфектния джентълмен...

След като Кит Харингтън показа, че всеки мъж е на "мустак разстояние" от чудесния изтънчен стил... се зачудихме - какво му коства в днешно време на пич, с минималистичен моден подход, да поддържа страхотна визия и то в ерата на лилавите кожени панталони, крещящо дръзките кецове и металическите, че дори и розово-лилави, дизайни?

Всъщност, оформянето на брадата или мустака определено се брои за квота за стил и е много, МНОГО, важно. Все пак окосмяването на лицето е оцеляла във всяка една модна ера, било то и в различна форма. А истината е, че си е голям пиниз да поддържащ перфектната линия на брадата, бакембардите и всички тези зони, които имат нужда от специално внимание.

Казано по-просто: Периодичната поддръжка помага да се задържи определена форма и предпазва от търсене на антиутопия, докато се доближавате до утопията на гъстата брада.

И въпреки че идва странно казано от момичета, които се интересуват главно от мода и последните кутюр креации на Valentino и Givenchy, да кажем - Доверете ни се, момчета: Вашата брада ще расте толкова бързо, въпреки че редовно я подстригвате. Следвайте тези специфични съвети, подредени под чинния ред на малък наръчник, за да може с кеф да се хвалите пред приятелите си, че брадата ви е главен виновник, за това да сте любимец на мацките>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.