Следва

We love: Крис и Кайли за Harper's Bazaar Arabia

Ваканцията на известните: Селена в Мексико

Viva la vida!

Celebrities преди 4 години

Този път лятната дестинация за Селена Гомес е една идея по-екзотична. 26-годишната звезда прекарва времето си в компанията на приятели и роднини на брега на Тихия океан.


И, разбира се, че не пропуска да публикува кадри от мексиканската си ваканция. В стил "Спасители на плажа" Селена изкушава само по червен цял бански и морска сол.


А по всичко личи, че Гомес вече е оставила тотално в миналото трудния период пред който мина наскоро. Певицата трябваше да се справи с раздялата с Джъстин Бийбър, с депресия и други здравословни проблеми буквално едно след друго, като дори влезе в рехабилитационен център.

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.