Следва

„Искам да съм като всяка друга“ е емоционалното послание зад новата кампания на Мисията на Avon срещу рака на гърдата

We love: Крис и Кайли за Harper's Bazaar Arabia

бизнес дуо...

Celebrities преди 4 години

Цели три - толкова са кориците, които пусна летния вариант на Harper's Bazaar Arabia.


Този месец арабското издание на списанието е изцяло посветено на Крис и Кайли Дженър, и тяхната бизнес империя, като никак не случайно носи заглавието The Art of Power.

Любопитното е, че на част от кадрите на 21-годишната риалити звезда и 63-годишната й майка, която се изживява и като неин мениджър, се появява и дъщерята на Кайли - невръстната Сторми, за която това е първа фотосесия за корица.


Тази пролет Кайли си спечели определението "най-младият милиардер в света": продуктите на нейната козметична марка Kylie Cosmetics постигнаха рекордни продажби. А в интервюто си за лъскавото модно издание по-малката сестра на Ким Кардашян заяви, че всъщност е превърнала най-силната си страст в бизнес.

"Парите не бяха моя цел. Винаги съм бил искрено заинтересован от грима и червилата. Просто последвах призива на сърцето си... Много съм благодарна на майка ми за помощта й за развитието на марката. С моето творческо начало и нейния бизнес ум, ние сме просто се превърнахме в перфектния екип", казва за Harper's Bazaar Arabia младата Дженър.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.