Следва

It's over: Моника и Никола се разделиха

Това послание към Брадли ли е, Ирина?

световна класика...

Celebrities преди 4 години

Семпла бяла рокля, черен бокси блейзър и фино послание към бившия, в това се състои жестокия градски аутфит на Ирина Шейк. 33-годишният модел използва много тренди аксесоар, за да превърне модата в красиво отмъщение на любовта.

Book clutch-ът е с подпис на Olympia Le Tan, изборът на заглавие е, смеем да твърдим, доста остър - Идиот на Достоевски, а Шейк не оставя нищо на случайността.

Пък и не спираме дотук: все пак романите на Достоевски са пълни със смисъл. В книгата ключова фигура е княз Мишкин - млад мъж, чиято "идиотия" се състои в абсолютна вяра в другите, където доброто съвпада с красивото, и чиито доброта и наивност карат много от по-практичните герои, с които се среща, погрешно да приемат за липса на интелигентност и задълбоченост.


Посланието е ясно - може би Ирина не говори за литературния превод на диалога, чийто връх е изявлението "красотата ще спаси света". Изборът на заглавие и автор разкрива вътрешната емоционалност на руската красавица и това как се чувства сега, когато връзката й с Брадли Купър приключи. Следователно позоваването на думите на Херман Хесе, публикувано в есе в края на "Идиот": "истинският читател на Достоевски не е този, който чете като развлечение, а този, който е страдал" е съвсем възможно от страна на Шейк.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.