Следва

Защо Карли Клос напусна Victoria's Secret?

Обичта на известните: Ники & Иън в Париж

haute couture love birds...

Celebrities преди 4 години

Може рядко да се показват на светски събития, но когато се покажат... ах!!!

Ники Рийд и любимият й Иън Сомърхолдър бяха част от звездните гости на дефилето на Armani Prive. Актьорската двойка съвсем наскоро отбеляза петгодишен юбилей, а от вчерашните им кадри от Седмицата на висшата мода в Париж ясно си личи, че са по влюбени и щастливи от всякога.

Тя решена романтична, типично парижанска, визия с акцент върху големите аксесоари под формата на вериги, а той в класически костюм на Джорджо Армани - красива двойка в перфектна хармония, нали?


 
Ники Рийд и Иън Сомърхолдър сключиха брак през 2015 година. Две години по-късно двойката се сдоби с първородната си дъщеричка Боди. За актрисата това е втори брак, но не и за Иън, който така и не узакони любовта си с Нина Добрев, с която бяха заедно в продължение на няколко години.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.