Следва

На Никол й е супер без Гришо

Защо Карли Клос напусна Victoria's Secret?

we should all be feminists...

Celebrities преди 4 години

Когато през 2015-та се разпространи новината, че Карли Клос няма да участва в шоуто на Victoria's Secret, се появиха серия от слухове, които така и не бяха потвърдени и завършиха със завръщането на модела на котешката пътечка през 2017 година.

С днешна дата Карли най-накрая реши да обясни на света причината за почивката, която си взе от известната марка бельо.

"Реших да напусна Victoria Secret, защото този образ наистина не отразява коя съм и какъв послание искам да изпратя на млади жени по света за това какво означава да бъдеш красива", искрен е моделът.

"Това бе важна стъпка за мен и моите феминистки идеали. Реших коя искам да бъда и с кого да работя. Заслужих уважението на колегите си и сега имам много повече себезачитане", допълва още Клос.

Собственият й избор и възприемането на феминизма пък кара Карли да стартира Kode With Klossy през 2015 г. - нестопанска организация, която помага на момичетата да преследват своите страсти и да вярват в собствената си сила.


Самият модел издава още, че еволюцията и в модната индустрия и кариерата й първоначално са я уплашили, но сега, гледайки назад, се гордее с решенията, които е взела.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.