Следва

Бившият на Acne Studios пуска бранд

It shopping list: Beige Revolution

Неведнъж набеждаван за най-скучен сред скучните, бежовият тон се завърна с нова сила за настоящата 2019-та, а и не само.

Shopping преди 4 години

Единодушно модните специалисти обявяват бежовото за цвят на годината, а стотиците, ако не и хилядите дизайнерски прочити по темата, затвърждават казаното.

Не случайно палитрата, включваща всички възможни топли и студени оттенъци на бежовото, категоризиращи се с най-различни имена като овесени ядки или бисквитка според западните медии, се изявява не само като основна тенденция за Пролет/Лято 2019-та, но и като база за надграждане при другите трендове като тези, съсредоточени около функционалността и анималистичните принтове.

Ние самите сме повече от пристрастни към палитрата още преди бежовото да се категоризира като модерен цвят, затова и този сезон ентусиазмът ни идва малко в повече. Седмичният шопинг съответно също бива подчинен на бежовата вълна, а грижливо подбраната ни селекция включва елементи, които на момента бихме добавили към гардеробите си. Ако базовите елементи са на почит, тук визираме идеално скроени панталони и класически издържани красиви топове, то това съвсем не ни ограничава откъм експерименти с красиви миди рокли - с принтове или без, романтични или по-строги, а защо не и с подпис на един от най-изявените български дизайнери в момента.

Всичките 20 дизайна разглеждаме в галерията горе и не забравяме да се погрижим за втората най-важна стъпка след набавянето на мечтаната дреха, а именно нейната поддръжка. Красивите дизайни идват с не една или две особености по отношение на материя, изискваща всъщност специална грижа - високотехнологична, с примеси, изцяло синтетична, капризна като цяло. Затова тук на помощ идва Perwoll Care&Refresh със своята специална Deo-Tech технология, която обгрижва тъканите, осигурявайки им прекрасен аромат, свежест и по-дълъг живот, за да ги запази в безупречен вид>>>


More Shopping