Следва

Гескиер на Vuitton подписа сватбената рокля на Софи Търнър

Бившият на Acne Studios пуска бранд

eco...

All fashion преди 4 години

Заедно с Антъни Рок, Самюел Томас, бивш дизайнер на Acne Studios, пуска премиум бранд.


Марката носи името Self Cinema, а първата й колекция ще бъде показаха по време на Лондонската седмица на модата, която се проведе от 21-ви до 23-ти юли.

Основните принципи на новия лейбъл, който се стреми да покаже нова версия на класически гардероб, са висококачествен дизайн и изпълнение, достъпни цени и екологичност.

"В първата ни колекция от сезон Пролет/Лято 2020-та се фокусираме върху неща, които бихме искали да направим основни, за да не губят значение от година на година. За нас в подобен класически гардероб влизат жилетките, денимът и найлоновитe яке. Колекция перфектно изразява издържания ни вкус и стил", казват създателите на Self Cinema, чиито дизайни ще са изработени главно от трикотаж от биологичен памук, японски деним и от EcoNyl.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.