Следва

#ootd: Red HOT

Неустоимата красота на индивидуалността

stunning...
 

Runway преди 4 години

"Единственият начин да съживим висшата мода днес е да прегърнем култури и личности", каза творческият директор на Valentino Пиерпаоло Пичиоли, коментирайки новата кутюр колекция.

Именно и поради тази причина в дефилето се включиха популярни от годините на началото на 40-те до средата на 70-те: Лорън Хътън, Сесилия Чанселър, Джорджина Гренвил и Ханелор Кнутс.

"Окото трябва да пътува" - това направи и нашето с тази колекция висша мода, носеща фолклорни мотиви, орнаментика и изискани платове.

Основната храна за душата: сензуална, великолепна, с плаващ цвят, често в изненадващи комбинации, включващи лайм зелено и сливово, охра, люляк и флуоро жълто, аквамарин и тухлено.

Казано по-просто: кумулативният ефект на цялата тази красота беше неустоим, разгръщайки се в една колекция на Пичоли за индивидуалността, която разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.