Следва

меден карамел

Да или Не: Тенис визията на Меган?

royal fashion...

All fashion преди 4 години

Официално съпругата на принц Хари е в отпуск по майчинство, като посвещава цялото си време на първородния Арчи. Но вчера тя очевидно реши да вземе кратка почивка в графика си на майка и да се наслади на тенис мач, в който участва нейната дългогодишна приятелка Серина Уилямс.

На скамейките на Уимбълдън херцогинята на Съсекс се появи в елегантна небрежна визия. За това си облекло Меган избра стилно бяло сако на райе от L'Agence, обикновена черна тениска, тънки сини дънки и черни обувки на висок ток. Между другото, с този блейзър, Маркъл не се появява за първи път публично - тя го използва в подобна визия по време на есенно турне в Австралия.

Аутфита си херцогинята допълни с многобройни аксесоари: малки обеци, слънчеви очила Finlay London, плетена шапка Madewell и най-впечатляващото: лаконично колие с буквичката "А", която има символично значение, посветено на първородния й син Арчи.


Любопитното е, че миналата година херцогинята на Съсекс се появи на турнира Уимбълдън в компанията на Кейт Мидълтън, но това лято представителките на британското кралско семейство решиха да се разделят. На 2-ри юли съпругата на принц Уилям посети турнира, придружена от професионални атлети Кейти Боултър и Ан Кеотавонг. А вчера, любимата на принц Хари доведе приятелките си от университета - Женевиев Хилс и Линдзи Рот.

П.П.: Ние сме влюбени в абсолютно незадължаващата и много спокойна визия на мама Меган, а вие? Какво мислите за този аутфит? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви тенис визията на Маркъл?

More All fashion