Следва

меден карамел

Да или Не: Тенис визията на Меган?

royal fashion...

All fashion преди 4 години

Официално съпругата на принц Хари е в отпуск по майчинство, като посвещава цялото си време на първородния Арчи. Но вчера тя очевидно реши да вземе кратка почивка в графика си на майка и да се наслади на тенис мач, в който участва нейната дългогодишна приятелка Серина Уилямс.

На скамейките на Уимбълдън херцогинята на Съсекс се появи в елегантна небрежна визия. За това си облекло Меган избра стилно бяло сако на райе от L'Agence, обикновена черна тениска, тънки сини дънки и черни обувки на висок ток. Между другото, с този блейзър, Маркъл не се появява за първи път публично - тя го използва в подобна визия по време на есенно турне в Австралия.

Аутфита си херцогинята допълни с многобройни аксесоари: малки обеци, слънчеви очила Finlay London, плетена шапка Madewell и най-впечатляващото: лаконично колие с буквичката "А", която има символично значение, посветено на първородния й син Арчи.


Любопитното е, че миналата година херцогинята на Съсекс се появи на турнира Уимбълдън в компанията на Кейт Мидълтън, но това лято представителките на британското кралско семейство решиха да се разделят. На 2-ри юли съпругата на принц Уилям посети турнира, придружена от професионални атлети Кейти Боултър и Ан Кеотавонг. А вчера, любимата на принц Хари доведе приятелките си от университета - Женевиев Хилс и Линдзи Рот.

П.П.: Ние сме влюбени в абсолютно незадължаващата и много спокойна визия на мама Меган, а вие? Какво мислите за този аутфит? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви тенис визията на Маркъл?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.