Следва

Seasonal sales

Кратък моден разбор: Цветните визии на Деси Радева в Китай

walk, walk, Fashion, baby...

All fashion преди 4 години

От няколко дни насам президентът Румен Радев и съпругата му Деси са на официално посещение в Китай.


Политическата двойка чинно изпълнява графика си с ангажименти, а в азиатската страна бе посрещната, разбира се, от президента на страната Си Дзинпин и първата дама Пън Лиюен.

Дотук всичко добре, докато обаче не решихме да обърнем специално внимание на аутфитите, които нашата Първа е избрала за китайската си визита.


Дебютният тоалет, с който госпожа Радева стъпи на чужда земя, крещящо смрази абсолютно всички, тъй като бе в силен контраст със стилното, безупречно облекло на китайската Първа дама. Въпреки че Деси се е опитала да вплете азиатски мотиви в сакенцето с къс ръкав, то цялостната й флорална визия, смеем да кажем, е една идея притеснителна за добре въоръженото модно око.

Следва, за разходка из дворцовия комплекс Забранения град в китайската столица, още един флорален тоалет - рокля на розови цветя и зелени листа, разпръснати на черен фон, с акцент от 3/4 ръкави с драперия. Дизайн, който Радева предпочете да съчетае с ниски обувки, слънчеви очила и колие с кръстче. Всичко - в тотална контрадикция със синята вратовръзка на съпруга й Румен Радев.

Предполагаме, стилисите на Първата дама на България стриктно следват неписаното правило, че топлите сезони са абсолютно подчинени на флоралната тематика, за което ние ще използваме само и единствено репликата от култовия филм "Дяволът носи Prada": Florals? For Spring? Groundbreaking.








За завършек по традиция: Питаме  и вас какво мислите? Допадат ли ви или не съвсем флоралните визии на Деси Радева? Отговорите очакваме в анкетата долу>>>

Анкета

Допадат ли ви флоралните визии на Деси Радева?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.