Следва

Големите любовни истории: Кийра Найтли и Джеймс Райтън

Ваканцията на известните: София и Джо празнуват 5 години любов в Италия

love is in the air...

Celebrities преди 4 години

София Вергара и Джо Манганиело са заедно вече в продължение на 5 години и по повод тази любяща годишнина звездите решиха да отпътуват до красива Италия.

Известната двойка, разбира се, сподели снимки на идиличните места, които посети по крайбрежието на Амалфи, за да отпразнува по възможно най-романтичния начин съвместния си живот.

А ние им се радваме, и на обичта и на снимките, в галерията горе>>>


Припомняме, че 46-годишната актриса и 42-годишният й колега се ожениха на пищна церемония през зимата на 2015-та година.

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 22 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.