Големите любовни истории: Кийра Найтли и Джеймс Райтън

Големите любовни истории: Кийра Найтли и Джеймс Райтън

Второто бебе на двойката е на път. Кийра е по-хубава от всякога. Бракът е в своята шеста година, а любовната история плаче за разказване.

Тя е на 34, холивудска красавица от А-листа, той е на 35, английски музикант. Еднакви на ръст, те създават усещането за отдавнашно родство, сякаш се познават от хилядолетия, играли са си заедно от 17-ти век насам и се обичат от време оно.

Поводът да се заровим дълбоко в тази история за страст и сбъдване е елегантната поява на бременната Кийра на парти на Chanel по-миналия месец, облечена в кремава, фино прозирна дреха от модната къща, отлично подчертаваща новите й майчински извивки, и сияеща от ухо до ухо. Актрисата и съпругът й се държат за ръце, както мечтае да се държи целокупното човечество, и от време на време погалва наедрялото си коремче. Двойката вече отглежда голямата си дъщеричка Еди, която навърши 4 през май. Найтли се омъжи за Райтън, кийбордист на групата Klaxons, на интимна церемония в градчето Мазан във Франция на 4 май 2013-та. Преди това двамата са сгодени година.

“Беше кратка служба и съвсем малко хора", споделя присъствал на тържеството. ”Церемонията бе водена от кмета на селото и се проведе точно преди обед, с продължителност 30 минути. Кийра беше прекрасна, в много красива, много елегантна рокля.”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.