Седмичен ХОРОСКОП - 08.07 - 14.07

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ ‪21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, различните конфликти с хората във всекидневния ви живот ще ви накарат да помислите върху поведението си. Ще потърсите грешките, които вероятно сте направили или които другата страна е изтъкнала. Много от вас ще решат или ще направят първите стъпки към промяна в поведението си.

На професионално ниво седмицата ще бъде запомнена с нестандартни преживявания. Ще преминете през моменти на интензивен стрес или напрежение, но също така ще изпитате истинско удовлетворение от добре завършил проект или ангажимент.

Във финансово отношение седмицата ще се развива както очаквате. Ще водите разговори в семейството за пари или ще бъдат предприети конкретни действия за стабилизиране на семейните финанси.

Тази седмица е интересна заради флирта или интимните преживявания на работното ви място. Възможно е да престане да бъде тайна и това ще ви причини известно безпокойство.

Жените на зодията ще обмислят сериозна покупка, която им се иска да направят в рамките ня следващите седмици или месеци.
Мъжете ще се съсредоточат изцяло върху работата си и едва ли ще забелязват събитията или хората наоколо.

 

Хороскоп

Още от Astro