Как Меган свърза кръщенето на Арчи със сватбата си с Хари?

Как Меган свърза кръщенето на Арчи със сватбата си с Хари?

happy family...

През уикенда 37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният принц Хари покръстиха двумесечния си син Арчи. Малко преди кръщението стана известно, че религиозното причастие ще се проведе в тесен семеен кръг без присъствието на медии. Въпреки това, за радост на феновете на кралското семейство реши да сподели снимки от важното събитие само няколко часа след него.

Авторът на тези кралските кадри е фотографът Крис Алертън, който не снима за първи път за Меган и Хари - пред обектива му те позираха и в деня на грандиозната си сватбата.

"Тази сутрин синът на херцога и херцогинята на Съсекс - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе покръстен в параклис в замъка Уиндзор по време на затворена служба, провеждана от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби. Херцогът и херцогинята на Съсекс са щастливи да споделят радостта си. Те с нетърпение очакват възможността да покажат снимки на сина си, който в този ден ще направи фотографът Крис Алертън, но не желаят да разкриват имената на кръстниците на първородния им наследник", гласи официалното изявление.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.