Следва

#NotMyAriel: Феновете недоволни от избора на актриса за Малката русалка

След 10 години брак: Ерос и Марика се разделиха

it's over...

Celebrities преди 4 години

От няколко седмици италианските медии упорито говорят за кризата в отношенията между Ерос Рамацоти и Марика Пелегринели. Е, очевидно са били прави, защото двойката прекрати брака си със съвсем официално изявление.

"Това бяха прекрасни десет години, заедно изградихме красиво семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Решението за раздялата ни е споделен избор, а отношенията ни са спокойни, любовта, която се трансформира остава; взаимното уважение - непроменено", гласи част от съобщението с което 55-годишният певец и 31-годишната му любима сложиха публичен край на брака си.

"Молим преди всичко за това да дадете спокойствие на нашите деца и да уважите личната ни неприкосновеност, както е подходящо в този момент на раздяла", завършва изявлението.

Ерос и Марика сключиха брак в Милано на 6 юни 2014 година, въпреки че започнаха връзката си пет години по-рано. Плод на любовта на двойката са 8-годишната Рафаела Мария и 4-годишният Габрио Тулио.

Иначе, през май тази година иконичният певец претърпя операция на гласните струни, а след това - поне не публично - не отпразнува рождения ден на Марика, поздравявайки я с прочувствено съобщение. В началото на юни двойката "забрави" и за годишнината от сватбата си - нещо, което никога не се е случвало, а междувременно халката изчезна от пръста на Пелегринели. Ерос, от своя страна пък, в последното си радио интервю говори само за дъщеря си от първия си брак - Аврора, и за турнето, което ще започне в началото на другата година.

Фенове, обаче, категорично отказваха да повярват, че отношенията на двойката са в криза, защото римският певец и моделът от Бергамо са една от най-красивите звездни двойки от последните десет години. Двамата се срещнаха през 2009 година на сцената на Wind Music Awards - тя, като модел, отива да му връчи награда, а той се влюбва моментално.

Дотогава в миналото на Рамацоти има само една голяма любов: Мишел Хунцикер, майка на първородната му наследница Аврора, която вече е на 22 години. Ерос и Мишел бяха заедно от 1995 до 2002 година, свързвайки се с брак, отбелязан в замъка Орсини-Одескали в Брачано.

Марика и Ерос пък се ожениха на 6 юни 2014-та в Палацо Реале в Милано, а след това отпразнуваха любовта си отново две седмици по-късно в лозята на Пиемонт.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.