Следва

Меган & Хари взимат куче от приют за Арчи

Новото glo™ серия 2 мини – вече и в България

По-компактната серия на иновативното устройство за нагряване на тютюн на БАТ се представя у нас в два нови, ярки цвята...

All About Life преди 4 години

Бритиш Американ Табако пуска на българския пазар glo™ серия 2 мини – лека и ергономична еволюция на иновативното устройство за нагряване на тютюн на компанията. Новото устройство идва в по-компактен размер и съчетава в себе си познатите ключови характеристики на glo.

Първоначално в България устройството ще се предлага в два нови, ярки цвята – червен и зелен. glo™ серия 2 мини тежи само 85 г, а компактният му и лек дизайн го правят удобно за употреба и лесно за пренасяне навсякъде, по всяко време.


Устройството нагрява тютюна, не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*. Времето за загряване преди употреба на glo™ серия 2 мини е 40 секунди, а всяка сесия – с продължителност до 3:30 минути. Пълното зареждане на мини версията на устройството отнема само 60 минути, а веднъж заредено, то издържа до 15 последователни сесии.

"Радваме се, че България е сред страните по света, в които се предлага новата и по-компактна серия на устройството за нагряване на тютюн на БАТ. glo™ серия 2 мини съчетава в себе си естетичен дизайн и функционалности, които вярваме, че ще отговорят на индивидуалния стил на пълнолетните пушачи, предоставяйки им алтернатива на традиционното пушене с потенциално намален риск", коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

glo™ серия 2 мини използва специално разработените тютюневи стикове за glo.


*В сравнение с конвенционалните цигари, когато са запалени. Тези характеристики не означават непременно, че този продукт е по-малко вреден от другите тютюневи изделия.

More All About Life