Изобилие в излишък или родео кралиците на Versace

Everything Versace...

Донатела Версаче се чувства съвсем удобно в дизайн посоката, която е поела за новата резорт колекция на своята къща. Това е именно Дивият Запад и родео кралиците, придружаващи меланжа между Versace и въпросната естетика. Резултатът е силно подчертан авантюристичен дух, безстрашна женственост и сексапил или накратко казано - всичко, което италианската къща представлява от миналото до днес.

Everything Versace концепцията се чете във всеки един елемент от колекцията - познатите ни Medusa референции, както и безопасните игли, превърнали се в част от наследството на къщата. Принтовете, както всеки път, така и този, са особено на почит, а хайлайт за резорт 2020-та са анималистичните, tie-dye, но и още барокови и тези, имитиращи мотивите от добре познатите ни копринени шалове на Versace, а самата Донатела споделя следното: "Модата не познава граници. Versace жената се отдава на момента и живее с ясното съзнание за реалност."

Versace, от миналата година насам, са част от Capri Holdings, собственост на Майкъл Корс, затова и заложената концепция за покоряване на нови върхове и територии звучи резонно. Тук конкретно Дивият Запад се сблъсква още с поп културата и 80-тарския силует, който идва със своите разпознаваеми обеми в горната част на тялото и шантав стайлинг, на който всеки максималист би завидял. Така съответно саката и палтата идват с богати подплънки и подчертани талии, чорапогащниците биват дантелени и цветни в оранжево или циклама, а копринените рокли внимателно описват всяка част от дамската фигура. Като финален щрих пък идва интерпретацията на ръкописния подпис на самия Джани Версаче - в бродерия, принт или апликация от кристали>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia