Следва

Алвин Шварц събира и разказва „Страшни приказки за мрачни вечери“

Меган & Хари взимат куче от приют за Арчи

домашен любимец...

Celebrities преди 4 години

Херцозите на Съсекс са измислили много умилителен подарък за първородния си син. Оказва се, че мама Меган има огромно желание да осинови куче от приют, което да подари на 2-месечния си син.


В семейството на Меган и Хари вече има лабрадор Оз и бийгъл, но Маркъл е твърдо решена, че Арчи трябва да има четирикрак другар.

Тя се надява синът й ще да намери близък приятел в негово лице, с който ще прекара много приятни моменти. Според източник "кучетата от приюта са страст херцогиня".

В началото на 2019 г. Меган Марк става покровителка на Mayhew, организация за хуманно отношение към животните. Любовта си към кучетата херцогинята на Съсекс споделя и с британската кралица Елизабет II, която е всеизвестна с "отбора си" от корги-та.


По-рано Меган Маркъл и принц Хари показаха снимки на кръщението на Арчи. Кой дойде на церемонията и как херцогинята сантиментално свърза семейното събитие с кралската сватба казахме ТУК!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.