Следва

Маркъл може да почне постоянна работа във Vogue

Ваканцията на известните: Адриана и новият й в Миконос

love is in the air...

Celebrities преди 4 години

По всичко личи, че Адриана Лима вече е преодоля раздялата с турския писател Метин Хара и има нова любов от Турция.

Красивата бразилка вече се гушка с 37-годишния бизнесмен Емир Уяж, който пък от своя страна я глези с луксозни ваканции по света.

В момента двойката е на гръцкия остров Миконос, а преди това папараци ги забелязаха на романтична почивка из Италия.



Иначе, Емир Уяж е наследник на семейство, което държи верига от луксозни хотели, особено популярен сред холивудските звезди, тъй като непрестанно им организира епикурейски соарета.



Вероятно отношенията му с модела, работил за Victoria's Secrets най-дълго, от 1999 до 2018-та година, са съвсем пресни, като и двамата все още отказват да коментират каквото и да било.


Адриана с Метин

По-рано тази година Лима се раздели с турското си гадже Метин Хара, с когото имаха близо 2-годишна връзка. Преди него Адриана се гушкаше с бодигарда си Джо Томас, с когото пък се загаджиха веднага след развода на модела с Марко Ярич през май 2014-та.

Преди това красивата бразилка бе сгодена за Лени Кравиц, през 2002-ра, а и свързвана с Джъстин Бийбър - отношения, които Лима отрича и до днес.

По всичко обаче личи, че брюнетката твърдо е решила да вземе двете си дъщери, 5-годишната Валентина и 3-годишната Сиена, и да промени местоживеенето си на Турция.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.