Следва

Коко Гоф: 20+ неща, които трябва да знаем за новата тенис сензация

Маркъл може да почне постоянна работа във Vogue

no joke...

Celebrities преди 4 години

В началото на юни бе официално съобщено, че 37-годишната Меган Маркъл ще бъде гост-редактор за септемврийския брой на британския Vogue, но изглежда, че една статия съвсем незадоволява херцогинята от Съсекс.

Близки до Двореца издават, че в момента се водят преговори за това Меган да има постоянна колона, която ще бъде публикувана както в британските, така и в американските издания на модното списание.


Включително и това, че Маркъл вече е обсъдила това с главния редактор на Vogue USA - легендарната Анна Уинтур, която оглавява публикацията от 1988 година насам.

И въпреки че херцогинята неведнъж е била наричана икона за стил, и много жени по света искат да се обличат като нея, Меган планира да не пише за мода, а за благотворителност, както и за материали, посветени на защитата на правата на жените.


"В материала за септемврийския брой няма да има нито дума за бебе Арчи, кралското семейство и личния й живот. Меган иска да посвети всичко около проблемите на жените", казва запознат.

Според слуховете Маркъл се вдъхновила да пише по тези теми от добрата си приятелка Амал Клуни, която съветва херцогинята да привлече вниманието към благотворителната си работа и да разкаже на хората за важността на подобни събития.

Заради съветите на съпругата на Джордж Клуни, Меган, както се твърди, е отказала да излезе на корицата на изданието. Въпреки това, фотосесия в списанието ще има, а по предварителна информация, неин автор ще е известната модна фотографка Ани Лейбовиц, а дрехите за снимките ще бъдат осигурени от млади, тепърва прохождащи, дизайнери.

More Celebrities