Следва

One Big Happy Family: Меган, Кейт и децата на поло мач

Ще пия светлина... Малина, Нар и лято

Без значение каква е лятната дестинация тази година - забързаните градски улици, плажът или планината - официалната лятна униформа е ЕДНА...

Health преди 4 години

... или, по-скоро, комбо от две.



Може да изглежда рисково, но модните тенденции повеляват плетените ни summer чанти да са пълни догоре, истински празник на свободата, чувствеността и свежестта. И, преди да сте казали, че е прекалено, уверяваме ви - не е!


Някъде измежду слънчевите очила, цветния шал, слушалките и последния брой на Vogue, се прокрадва той: перфектният аксесоар за това лято.

Създадена специално за топлите дни, напитката Activia Нар & Малини е сочна, сладка и освежаваща, определено не само за горещините,  и със сигурност добър избор за ежедневното ни меню.

Комбинацията от плодове и мляко в задължителната лятна униформа, побрана в пленително зелена опаковка, е повече от страхотна - с нар, малини и настроение, което, убедени сме, винаги може да е по-сладко и по-свежо, нали? Освежаващата млечна напитка е добър избор през лятото, където и да си.



Малините и нарът имат естествена сладост, така че са приятно апетитна изненада, както в суров вид, така и в любимата Activia Напитка, която съдържа и уникалната Bifidus ActiRegularis с 4 милиарда живи добри бактерии.

И, въпреки всички модни тенденции, които постоянно се менят, редуват и завръщат, ние никога не сме уморени от една основна - да се чувстваме комфортно в тялото си и да му даваме най-свежото, апетитно и здравословно, от което се нуждае - навсякъде, по всяко време.

Бъдете в хармония, със себе си, със света, с лятото! #хубавое 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.