Следва

I just called to say I love you

Новата любов на Наталия Симеонова

От известно време Наталия Симеонова има нова сърдечна тръпка. Изглежда, че водещата е преживяла раздялата...

Лица преди 14 години

От известно време Наталия Симеонова има нова сърдечна тръпка. Изглежда, че водещата е преживяла раздялата със съпруга си Денис Ризов и е намерила нова любов в лицето на свой колега от Би Ти Ви. Изгората на Наталия е близък приятел на Маги Халваджиян и е технически служител в "Господари на ефира".

Мистериозният господин се казва Емил и изглежда прави Наталия истински щастлива. Водещата на „Море от любов” призна за връзката си и дори сподели:

„Истина е, че имам човек до себе си. Не съм търсила активно заместител на Денис и не мисля, че може някой да е по-загрижен за мен от него. Сега продължаваме да си споделяме и сме си дали пълен картбланш за интимните си отношения.

Приятелят ми не ме ревнува от Денис, той е константна величина в живота ми. Ако някой иска да си има работа с мен, трябва да приема и съпруга ми".

Преди време дори усилено се заговори, че Наталия Симеонова е бременна, но като се има предвид страстта на госпожа „Море от любов” към цигарите, клюката бързо умря по коридорите на Би Ти Ви.

Дъщерята на Наталия и Денис Ризов вече се познава с приятеля на майка си. Въпреки това, водеща не иска да прибързва в отношенията си с Емил.

Все пак тя няма официален развод с Денис. Според Наталия, такъв не бил нужен, но според други източници Симеонова е заплашила съпруга си, че ако подаде молба за развод ще му вземе поне половината от състоянието. Все пак да не забравяме, че Денис Ризов се изнесе от общата им къща в „Маунтин Вю“ , „без да вземе нито една дреха”, както споделя самата Наталия.


 

More Лица