Следва

Какво кара жените да се чувстват специални: Консултация с професионален гримор?

One Big Happy Family: Меган, Кейт и децата на поло мач

royal family...

Celebrities преди 4 години

Принц Уилям и принц Хари редовно участват в благотворителни турнири по поло. Така че не бе изненада, че вчера те се появиха на състезанията King Power Royal Charity Polo в Billingbear Polo Club.

По неписана традиция, спортното събитие се превърна в семейна сбирка, тъй като кралските съпруги дойдоха да ги подкрепят и то заедно с децата.


Така мама Катрин и мама Меган, освен че наблюдаваха принц Уилям и принц Хари как играят, се забавляваха и с наследниците си принц Луи, принцеса Шарлот, принц Джордж и новороденият Арчи Маунтбатън-Уиндзор.


Между другото, това е първата неофициална публична поява на херцогинята на Съсекс със сина й на ръце. За семейната сбирка на поло мача тя заложи на обемна маслено-зелена рокля с лейбъл Lisa Marie Fernandez и цена от 545 паунда.


И въпреки че по всичко си личи, че Меган и Катрин са в добри отношения, за разлика то това, което носят слуховете. То феновете моментално си намериха нов повод за скандал, започвайки да обвиняват Маркъл, че няма представа как да държи и прегръща правилно новородения си наследник, намеквайки още, че за подобно излизане Арчи е трябвало да бъде с шапка и чорапки.


More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.