Следва

Marni от сутрин до вечер

It shopping list: Красива в розово

Розовото, в цялата си разточителна палитра, е плод на обожанието ни тази седмица.

Shopping преди 4 години

Дискутираме го съобразено с тенденциите за настоящия пролетно-летен сезон, отбелязвайки най-видните хайлати от дизайнерските дефилета и разпознаваемия дизайн маниер за Лято 2019-та като цяло. Сред страстните поклонници на розовото попадат имената на Chanel, чийто туид търпи цветна промяна за сезона, Marc Jacobs, който пренася естетиката си отвъд границите на прет-а-порте-то, Rodarte, чиито дизайнерки живеят на други обороти, както и още много други, всеки в своя пищен или минималистичен прочит, припомняме ти ги ТУК.


Chanel

С тези мисли наум подчиняваме и разточителния шопинг маратон на обожаваната тематика, за да се запасим с много повече от просто страхотни елементи за следващите сезон или два, а завиден арсенал, който ще послужи за надграждане на сегашните ни визии и най-важното - моден заряд за цялата седмица напред. Ние лично го считаме почти за неутрален цвят, затова със завидно спокойствие редим още и още елементи в галерията горе, които с удоволствие да добавим и към гардеробите си - рокли в най-различни прочити; романтични топове или страхотни тишърти; панталони и якета.


Marc Jacobs

Мелодраматичната, в добрия смисъл на думата, и добре обмислена селекция се нуждае от още един финален щрих, за да бъде пълноценно завършена и това е правилната грижа. Намираме я в лицето на Perwoll Care&Refresh, който със своята специална Deo-Tech технология обгрижва и най-капризните тъкани - високотехнологични, с примеси или изцяло синтетични, осигурявайки им наистина страхотен аромат, свежест и по-дълъг живот, за да се радваме на безупречния им вид>>>

More Shopping