Следва

Наоми Кeмбъл и как се грижи за кожата в самолета, чудно видео за всички

Закъснели с The Ordinary манията? Запознайте се с 9-те ни любими продукта

Манията около малкия, но абсолютно блестящ бранд на Deciem, е реална и нараства със секунди.

Face преди 4 години

За състоянието на почти прекалено-достъпния-за-да-бъде-истински лейбъл и компанията, стояща зад гърба му, по-рано тази година се вихреха скандали, гръмки заглавия и най-различни медийни интерпретации. Именно тогава ви запознахме с проблемния изпълнителен директор (и основател), Брендън Труакс, за когото, оказва се, мнозина поназнайват повече, отколкото за самите продукти. За съжаление, самият Труакс почина внезапно през януари тази година, след което The Ordinary си взе полагаща се почивка, а сега се завръща с по-голяма сила от всякога, рилаунчвайки чудните си серии в Ulta Beauty, Beauty Bay, Cult Beauty и прочее, както и стъпквайки на родна земя в парфюмериите на Douglas. Не бихме могли и да си помислим за по-голям летен подарък, ако трябва да бъдем напълно откровени.

Сега брандът става все по и по-широко разпознаван заради вълшебните си, висококачествени серии грижа за кожата, побрани в много изчистени и дори семпли опаковки - плащаме за съставките, а не са лъскаво пакетче и брандинг.

Включваме ги в бюти селекциите си най-редовно, защото им се доверяваме безпрекословно, но за първи път на чиста съвест можем да ви ги предложим, без да ви обвързваме с онлайн поръчки. За да ви помогнем в проправянето на път през всичко предлагано от The Ordinary - доста е, а и в началото човек се ориентира трудно, минали сме оттам - серуми, клийнсъри, масла и лечебни продукти, правим изчерпателен разбор на ТОП продуктите, с които смятаме за редно да започнете (не)обикновеното си The Ordinary изживяване. Някак си, без да се ограничаваме умишлено, всички са на стойност ПОД 20 лева - можете да ни благодарите по-късно.

Всичко необходимо е в галерията горе>>>


AHA - алфа хидрокси киселини
BHA - бета хидрокси киселини
HA - хиалуронова киселина

More Face