Кой кой е в модата днес: Осем много млади бранда, които са тук, за да останат

Кой кой е в модата днес: Осем много млади бранда, които са тук, за да останат

Ако социалните мрежи ежедневно биват набеждавани с куп отрицателни качества, то добрият пример също е налице в зависимост от гледната точка.

В случая говорим за Instagram, който в ролята си на поле за изява, доставя на младите прохождащи имена в модата видимостта, от която се нуждаят. Благодарение на платформата, творчеството на младите дизайнери става все по-достъпно за консумация сега, отколкото когато и да е било преди - изграждайки чрез кадри идентичността на своя бранд и свързвайки се директно с потребителя.

Именно по този повод, подкрепяйки младите дизайнери и уповавайки се на помощта на Instagram в тяхното намиране, правим селекция от осем имена, току-що тръгнали по своите стъпки, които по един или друг начин силно ни въздействат естетически, и чието развитие ревностно ще следим през следващата една година.


Жанет Мадсен и Тора Валдимарс

Rotate
Rotate е име, което неизменно присъства сред стрийт стайл елита от изминалата есен насам. Възможно е да не сте го чували, но със сигурност сте били свидетели на шумната му естетика в Instagram. Създаден под ръководството на датските модни инфлуенсъри Жанет Мадсен и Тора Валдимарс, брандът се влияе от 80-те години на миналия век и в частност дръзките силуети в ярки цветове като минита с много обемни ръкави и циклама палитра.


Rotate

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.