Следва

Истории от живота: Хая бинт ал Хюсеин, принцесата, която избяга от принца

Кайли Дженър, 21, подмина зет си, Кание Уест, в класация на Forbes

Най-малката от сестрите Кардашян-Дженър, освен че е най-младата self-made милиардерка на Forbes, попада и в списъка на изданието за най-скъпоплатени знаменитости в света. Кайли се позиционира на второ място, изпреварвайки с позиция 42-годишния съпруг на сестра си Ким Кардашян-Уест.

Celebrities преди 4 години

Лидер в ежегодната класация на списанието е 29-годишната Тейлър Суифт, която е заработила 185 милиона долара, второ място заслужено се дава на Дженър, а на останалите осем позиции от челната десетка намираме 32-годишния Лео Меси, 28-годишния Ед Шийрън, 34-годишния Кристиано Роналдо и 27-годишния Неймар Jr.

Малката Дженър трупа бели пари за черни дни на стойност 170 милиона щатски долара годишно (засега!), а мъжът на сестра й, тоест зет й, Кание Уест се приземява на третото място с едва 150 милиона. Кайли се занимава, освен с дъщеря си Сторми, и с мултимилиардната си козметична компания Kylie Cosmetics, под строгия бизнес и мениджърски съпровод на мама Крис.

По данни на същото издание, 21-годишната дъщеря на Крис и Кейтлин (Брус) Дженър e най-младата self-made милиардерка в света. Десетцифрената сума в комбинация с крехката възраст на риалити звездата помагат на Кайли да избута Марк Зукърбърг (предишния най-млад милиардер на Forbes), главен изпълнителен директор на Facebook Inc., който се предаде без бой през 2018-та.

Дженър още не му е отнела петото място в списъка с най-богати лидери в света, НО като галеница на съдбата и любимка на майка си Крис, нека не я отписваме още сега.


Свободные миллиарды. 52-ри набор как ви е? Или кои са най-богатите русанци.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.