Следва

Меркурий е ретрограден - налага се да си "купим нещо"

Street style вдъхновения: Висша мода, висш пилотаж в уличния стил

Висшата мода изисква висш уличен стил...

Street Style преди 4 години

След месец тичане от дефиле на дефиле, посветен изцяло на Мъжката мода, и месец, в който streetwear-ът, пъстроцветните костюми и ПОЛИТЕ се превърнаха в основен елемент на това, което нарекохме стрийт стайл freakshow, сменяме на вълна Haute Couture.

Сравнително кратката кутюр седмица на модата в Париж в годините създаде тенденцията да вдъхновява гостите на презентациите си наистина да вдигнат левъла; някои от тях дори реално наденват кутюра от дъното на куфарите си - било то от минал сезон или частната им винтидж колекция. Тази година обаче жежкото слънце и крайно високите целзиеви градуси във френската столица си казаха думата - да се облечеш в бална рокля е малко трудно, когато едва дишаш и се бориш за спасение от топлинен удар.

На Кутюр седмицата винаги има нещо грандиозно за следене, но Fall 2019 Couture предложи цели три - кутюрния дебют на Виржини Виар за Chanel, Даниел Розбъри за Schiaparelli и Жюли де Либран с едноименната си колекция, представена в дома й. Phil Oh е дежурният по фотографиране в Vogue и предоставя обилна галерия от стрийт кадри, селекция от която излагаме по-долу.

More Street Style