Следва

Български майстори

Labels: Швейцарското луксозно чудо Akris

Швейцарският моден лейбъл Akris има над 80 годишна история в създаването на лукс. Техните дрехи са безпогрешно...

All fashion преди 14 години

Любовта към лукса никога не е била толкова силна, колкото през последната година. Особено към марки с вековна история. В същото време обаче алтернативните решения и странните дизайнерски интерпретации на класичски мотиви и дрехи, различни от haute couture кръга, се възприемат много лесно и са предпочитани дори и от изявени почитатели на висшата мода.

Един такъв обичан лейбъл е именно швейцарският Akris, който има над 80-годишна история в създаването на лукс.

Техните дрехи са безпогрешно модни, женствени и дискретни. Елегантност, опростен силует и лесни за комбиниране дизайни – това са качествата на дизайнерската колекция, както и креативен нюх, семпли кройки и фини материали.

Akris облича онези жени, без значение тяхната възраст или националност, които очакват най-доброто от своето облекло. Те са самоуверени и стилни, оценяват качеството на дрехата и виждат модата като новия цайтгайст (дух на времето). Жената на Akris е резервирано секси, харизмата й никога не е повърхностна и тя никога не прави компромис с качеството.



Някои артикули от колекцията биха били разбрани, само ако са носени, те трябва да бъдат усетени. Akris правят носима мода, не само за специални случаи, но и за ежедневието, колекцията се характеризира силно с мобилността на нашето време.

Изчистени форми и опростени линии са основите на всяка тяхна дреха. Луксозни материи, както и такива с две лица (специалитет на лейбъла), кашмир и коприна в най-луксозните им интерпретации подчертават елегантността и култивираната красота.

През 1996 година, компанията стартира лейбъла Akris punto за спортни облекла. Предназначена за по-широк кръг от клиенти, тя олицетворява духа, опита и традициите на Akris.

Концентрирани най-вече в Западна Европа, Америка и Азия, швейцарският бранд държи позиции и сред червения килим. Анджелина Джоли се появи в разкошен бял костюм Akris на премиерата на "Странният случай с Бенджамин Бътън" в Берлин и получи превъзходни отзиви от модните критици.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.