Следва

Какво носи Редакцията: Miss Леопардова?

Уличният стил на звездите: Сури Круз и розовите й нокти в Ню Йорк

Сури е сладко хлапе на 13, което очевидно не страда от прекалената опека на майка си - 40-годишната Кейти Холмс.

All fashion преди 4 години

Дъщерята на Том Круз и Кейти често е хващана в крачка из уличите на Ню Йорк само в компанията на бавачка, докато майка й използва това време да се занимае с личните си и професионални дела.


На разходката Сури, на чийто стил отдавна обръщаме внимание като част от неравнодушния към модата медиен сегмент, и този път изглежда готино в летния си тоалет: бял топ, жълта кадифена миди пола и нежносини еспадрили.Този път, за разлика от предни пъти, силно впечатление прави фактът, че Сури вече е започнала да ползва и декоративна козметика. Още пролетта я видяхме с начервени устни, този път на ръцете грее розов маникюр.
 

(На снимката - Сури с червено червило - март 2019)

С цветовата гама дъщерята на двете холивудски звезди очевидно все още не експериментира, а се придържа към финеса на светло розовото - ефектът съответно е точно обратното на вулгарен и стои повече от мило.

Отделно, във факта, че Сури расте като доста самостоятелно дете, няма нищо странно. Според близки до фамилията, майката на детето, макар и звезда, е направила всичко възможно, отделяйки достатъчно внимание на възпитанието на дъщеря си, момичето да кара нормално детство, да се чувства спокойно и добре, и особено важно - да не заболее от болестта на звездите: чувството за богоизбраност.

Сури е и доста мила - вежливо и уважително се отнася към околните. В нея няма и капка високомерие, винаги е готова да помогне и по нищо не прилича на развалено от имане глезено хлапе. Сладурана.

More All fashion

Модна (р)еволюция: Secondhand September с Remix

All fashion преди 1 седмица

Този септември ще е повече от месец. Remix, водещата онлайн платформа за secondhand и outlet модни находки в Европа, обединява сили с модни ентусиасти и защитници на устойчивата мода по света, и се включва в инициативата Secondhand September

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 1 седмица

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 1 седмица

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю