Седмичен ХОРОСКОП - 15.07 - 21.07

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец,ви предстоят ангажименти, свързани с различни важни финансови въпроси. Те могат да бъдат причина за безпокойство, допълнителен спешен ангажимент и тем подобни. Седмицата ще изисква от вас по-внимателно отношение към работата или обвързаните с пари действия. Това е особено вярно, ако се налага да подписвате финансов документ, договор за кредит и пр.

Едва сега ще можете да намерите решения на вашите стари проблеми с колеги, клиенти или партньори; ще ви се отдаде възможност да реализирате свои идеи или проекти. Благоприятното развитие ще бъде резултат и от стар професионален ангажимент, за който досега са ви възпрепятствали различни обстоятелства.

Във финансово отношение седмицата ще зависи изцяло от предварителната ви оценка на разходите, които сте съвсем наясно, че ще имате.

В любовните си дела ще изпитате неочаквани ситуации. Такъв е случаят, ако имате партньор, който живее или работи в друг град. Ако планирате пътуване, свързано с любим човек, това би предизвикало някои трудности или недоразумения.

Хороскоп

Още от Astro