Седмичен ХОРОСКОП - 15.07 - 21.07

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с различни новини или събития, свързани с близък роднина. Нови запознанства през седмицата и развитието на вашите бизнес контакти ще донесат интересни преживявания.

Тази седмица ще бъде важна за вашето професионално развитие. Много от вас ще имат нова възможност, като не е изключено да изпитате разочарование в самото й начало. Причината за това би била липсата на достатъчно умения или ресурси от ваша страна. Ако сте в процес на търсене на работа, изникват няколко възможности, но с временен характер, който може да не ви допадне.

Във финансово отношение седмицата не вещае трудности, но ще трябва внимателно да обмисляте разходите си, въпреки относителното спокойствие.

Появява се възможност да развиете финансовите си дела (ако сте ангажирани с такива), но не действайте емоционално и прибързано.

В любовен план може да възникнат недоразумения, които да са свързани с роднини или семейни отношения на един от партньорите. Изненадите в семейството ви тази седмица някак ще се свържат с минали събития или неща, които са се случили през последните няколко дни.

Хороскоп

Още от Astro