Следва

От Земята до Луната: HBO отбелязва 50-та годишнина от приземяването на мисията Аполо 11

Новият Агент 007 - тъмна мацка от Острова

ПОДРОБНОСТИТЕ:

Movies & TV преди 4 години

От онзи леко тъжен момент, в който тоталния пич Даниел Крейг обяви, че повече няма да участва в поредицата за извънземния Aгент 007, обществеността взе да гадае кой тогава ще стане следващия Бонд. Някои веднага допуснаха, че новият агент ще е жена, други побързаха да изкажат становището, че вече е време за тъмнокож Джеймс Б. И двете се оказват с днешна дата близо до истината. Както стана ясно преди часове, новият агент 007 ще е 31-годишната британска актриса Лашана Линч.

Междувременно, няма причина за свръх компенсаторно разочарование у феновете на мосю Крейг. Актьорът ще се появи във филма "Бонд 25" (Bond 25) в ролята на Джеймс Бонд, просто в един сюжетен момент ще бъде заменен от Линч. По сценарий, в този епизод от сагата персонажът на Крейг ще излезе в оставка и ще се опита да се наслаждава на спокоен живот на Ямайка. Точно в този момент длъжността му се заема от героинята на Линч. В полза на екшън заряда на филма, да си клати безотговорно краката няма да му се получи на бившия спецагент - той все пак ще се върне на служба и отблизо ще сътрудничи с новия агент.

Бонд, естествено, ще се опита да прелъсти новия агент 007, но обичайните му трикчета няма да хванат дикиш този път, - споделя запознат отблизо с проекта.

Иначе, ефектната мацка Лашана Линч е известна на зрителите с участието си в "Капитан Марвел" (Captain Marvel) и сериала "Смърт в рая" (Death in Paradise).

Новият филм за агент 007 има за цел да се хареса на младия зрител. В него ще има извънредно много гонки, насилие и всякакъв екшън, като успоредно ще върви и добре познатата от десетилетия линия на флирт, задкулисие и шпионаж, с която по-зрелите фенове свързват поредицата. Припомняме, че филмите за Джеймс Бонд радват целокупния зрител от 1962-ра насам.

Премиерата се очаква през април 2020 година.

Неотдавна стана известно, че тъмнокожа дама ще изиграе и новата Русалка - иде реч за 19-годишната Хали Бейли. Новината възбуди абсолютно противоположни реакции у публиката, като мнозина дори категорично заявиха, че от подобни кардинални промени продукциите и основно класиките губят, и то много.

Имаме усещането, че с Латиша няма да е точно така, просто излъчва много вярна на образа енергия. Предстои да видим.

More Movies & TV