Следва

Лоренцо Бертели, млад рали състезател с Миуча Прада за майка, ясна мисия и много фенки

Кино на открито с вход СБОБОДЕН на лятна сцена НДК

В три поредни вечери на Лятна сцена НДК ще бъдат прожектирани филмите „Измамно богати”, „Walking on Sunshine” и „Презрението”

All About Life преди 4 години

Лятна сцена НДК ви дава възможност да си подарите приятно изживяване с кино под звездите в дните 22, 23 и 24 юли. В три поредни вечери ще бъдат прожектирани филмите „Измамно богати”, „Walking on Sunshine” и „Презрението”. Началото на прожекциите е от 21:00 часа.



Италианската закачлива комедия „Измамно богати” („Ricchi di fantasia”) на режисьора Франческо Мичикè ще даде старт на откритото лятно кино в НДК. Филмът разказва историята на любовниците Серджо (Серджо Кастелито) и Сабрина (Сабрина Ферили). Серджо е дърводелец, а Сабрина – певица и между двамата гори силна любов. Поради финансови причини обаче нямат възможност да напуснат половинките си. Животът за двамата влюбени се преобръща, когато приятелите на Серджо му внушават, че е спечелил 3 милиона евро от лотарията. Какви последици може да предизвика една шега? Отговора ще научите на 22 юли (понеделник) на Лятна сцена НДК.


А тук си припомни: Moulin Rouge отваря лятно кино на покрива си. Всички сме поканени!





Във втория ден от програмата на лятното кино в НДК (23 юли) ви очаква мюзикълът „Walking on Sunshine”. Режисьори на филма са Макс Гива и Дания Паскуини. Летният мюзикъл проследява бъдещата сватба на Мади и Раф в Пулия. Мади се приготвя за най-важния ден в живота си без да знае, че в миналото годеникът ѝ Раф е имал лятна авантюра със сестра ѝ. Мъжът от своя страна не знае, че бъдещата му съпруга е свързана със семейството на неговата бивша. Не пропускайте да гледате една забавна история за любовта и да чуете някои от най-големите хитове на 80-те години.



Любовта обаче невинаги приключва със щастлив край. Култовата класика на режисьора от френската Нова вълна Жан-Люк Годар - „Презрението” (“Le mépris”) от 1963 г., ще проследи моментите на отчуждение в една връзка. Прожекцията на филма ще бъде излъчена на 24 юли (сряда) на Лятна сцена НДК. Историята разказва за отдалечаването на двама съпрузи един от друг, настъпило след банален инцидент в живота им. Част от великолепния актьорски състав на филма са легендите на френското кино Брижит Бардо и Мишел Пиколи. Участват още Фриц Ланг и самият Жан-Люк Годар.

Прожекциите се осъществяват със съдействието на Италианската търговска камара и Френския институт.

Входът за всички прожекции на Лятна сцена НДК е свободен!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.