Следва

Да или Не: Балканската мечта, въплътена в колан Versace?

Стилът на Урсула фон дер Лайен - по-зле и от Меркел

Жената, насочила се стремглаво към най-апетитния пост в ЕС - проевропейски ориентирана, дисциплинирана и амбициозна, майка на седем деца и най-лоялният верноподаник на Меркел

All fashion преди 4 години

60-годишната Урсула фон дер Лайен е "не закриляна, а окрилена" да спечели най-апетитната длъжност в Европейския съюз - тази на Жан-Клод Юнкер като Председател на Европейската комисия. Днес, в 19 часа местно време, Европарламентът ще реши дали фон дер Лайен ще оглави Европейската комисия. Бившият германски министър на отбраната се изправи пред депутатите за дебат в 10ч., а до довечера официално ще се реши съдбата на поста.

Докато нашите знайни и незнайни европарламентаристи прославят родна майка земя, хората се борят за далеч по-високи цели - Урсула, например, силно желае да бъде ПЪРВАТА ЖЕНА председател на Европейската комисия. За целта обещава да "се изправи срещу всеки, който иска да разруши ЕС", както и сравнява Европа с любовта - "с времето може да не расте, но се задълбочава". Ех, че поетично!

Но да си действаме по нашата част - в галерията горе>>> подреждаме своеобразен style файл на госпожа министершата (откъм 2006-та насам), в който ясно личи колко Урсула не набляга на - и въобще не говорим за тенденции - някакъв по-съвременен стил или най-малкото, съветите на стилист. Не че твърдим, че разбираме от политика, но колкото и проевропейски да са възгледите й, стилът й си остава строго консервативен, по немскому средностатистичен, анти модерен, анти революционен и заявяващ: "пазарувам дрехите си оттам, откъдето и храната си". Иначе е симпатична дребна блондинка - 1.61см - зодия Везни, родом от Иксел, Белгия, с медицинско образование и член на Християндемократически съюз.

More All fashion